Informationsträff fastigheter Löka 19/4

Publicerad den 27 mars 2014

Ett ökat behov av en långsiktig VA lösning har för oss fastighetsägare i främst Bergs by med grannområden varit aktuellt i snart 10 år. Ett omfattande och värdefullt arbete har redan gjorts av den tidigare VA-föreningen. Nu tas ett nytt initiativ för att hitta en lösning för Löka.

En projektgrupp har bildats med samma bas som Möjahallsprojektet där bland andra Peter Undin, Per Olsson, Henri Tengvall, Lennart Lindahl och Uffe Westerberg ingår. Ett bolag har bildats och i Styrelsen sitter, Olle Söderbaum ordförande, Henri Tengvall, Ricki Malm samt MIF genom Per Westerberg.

Värmdö kommun har bifallit tillstånd för bygge av avloppsrenings- och vattenreningsverk. Bygget har påbörjats och beräknas vara klart till midsommar.

Ca 60 fastigheter i Berg har anmält sitt intresse och ledningsdragning har påbörjats och finansiering/lån har säkrats med 3milj och Länsstyrelsen har beviljat ett bidrag på 500,000kr.

Informationsmöte den 19 april

Kom till Möjahallen den 19 april klockan 15.00 om du vill veta mer om möjligheterna i detta projekt som görs för Möja, Bergs och Lökas invånare. Vi berättar mer utförligt om möjligheterna och tanken bakom projektet och svarar på dina frågor. Vi hoppas att så många som möjligt har möjlighet att komma i annat fall informerar vi gärna direkt till dig om du lämnar din intresseanmälan till info@bergsva.se

Varmt välkommen hälsar styrelsen och projektgruppen!

 

 

Klicka för större karta
 

Klicka här för att läsa detaljerad information om projektet, bl.a. om finansieringsmöjligheter via Swedbank (PDF-format).

« Tillbaka